Dit boek gaat over een aantal lessen die ik niet op school heb gekregen. Een verhaal uit de praktijk over de groei als volwassene. Hoe ervaringen tot lessen voor de toekomst kunnen worden. Het boek behandelt het pad dat ik afleg van rijksaccountant tot succesvolle ondernemer die met een burn-out eindigt: op mijn plaat.

Mijn ervaringen zijn voor mij wijze lessen over onder andere emoties, intuïtie en de manier waarop wij communiceren, worden opgevoed en opgeleid. Daarnaast heeft deze periode me geleerd naar mezelf te kijken en mijn eigen gedrag ook ter discussie te stellen.

Ik werk nu als gesprekspartner voor ondernemers en leidinggevenden. Ik werk niet meer uit een vak, maar op basis van mijn ervaringen en intuïtie. ‘Zijn’ en ‘doen’ zijn het hetzelfde geworden, ik ben op mijn plaats.

Interesse in mijn boek? Bestel het hier.