Ik bied een aantal workshops aan voor groepen rondom de thema’s leiderschap, ondernemen en personal development.

De groepsgrootte is maximaal 10 deelnemers. Workshops duren in de regel twee dagen en worden gehouden op een inspirerende locatie. Voorafgaand hou ik intakegesprekken om het programma volledig te kunnen laten aansluiten bij de behoeftes van de groep, Na de bijeenkomst vinden twee individuele evaluatiegesprekken plaats om de kennis en inzichten van de bijeenkomst individueel te kunnen vertalen naar de eigen doelstellingen en taken.

De ultieme acquisitiestrategie:

De ultieme strategie voor alles bestaat mijn inziens niet. Met theorieën die denken de waarheid in pacht te hebben, reken ik af. In deze workshop krijgen de deelnemers inzicht in wat voor hen zelf de ultieme strategie is.

Business development through personal development:

Een bedrijf zonder mensen is geen bedrijf, maar een machine. Dit betekent dat als de medewerkers groeien de onderneming groeit. In deze workshop staat dat thema centraal en leert u dat alleen uw medewerkers uw bedrijf kunnen laten excelleren.

Ondernemen is te leren:

De beste manier om te leren is door in de praktijk te ontdekken wat wel en, vooral, wat niet werkt. In deze workshop deelt u met anderen elkaars ervaringen. Zo leert u van uzelf én van anderen. Het is mijn ervaring dat dit vele malen effectiever is dan het bestuderen van theorieën of het inhuren van dure management consultants die u deze theorie komen uitleggen.

Leading others by leading yourself:

Leidinggeven begint bij jezelf. Zo lang je niet weet wie je bent, waar je staat en waar je naar toegaat kun je geen leiding geven aan jezelf. Als je geen leiding kunt geven aan jezelf, kun je dat volgens mij ook niet geven aan anderen.