Je bent ondernemer geworden. Je boekt succes. De zaken gaan voorspoedig. Het lijkt of alles wat je aanraakt in goud verandert. Totdat er een moment komt dat je stagneert. Met het bedrijf of met jezelf. Want als ondernemer wil jij vaak niet alleen maar zakelijke groei, maar ook persoonlijke groei. Op een persoonlijke manier invulling geven aan vragen die je elke dag in het werk tegenkomt. Vragen over leiderschap, communicatie, de opvolging in het familiebedrijf, de verkoop van de zaak, relaties en conflicten met aandeelhouders.

Op die momenten ben je niet alleen ondernemer, maar juist op de eerste plaats mens. Iemand die vragen vanuit zakelijk oogpunt goed wilt beantwoorden, maar ook vanuit de menselijke kant. In het succes van uw bedrijf is dat laatste aspect vaak niet meegegroeid. Daarom help ik ondernemers om die kant in zichzelf te ontdekken. Wat zijn jouw echte drijfveren? Wat houd je tegen? Waarom heb je jouw doelstellingen niet gehaald? En vooral: wat is daaraan te doen?

Ik confronteer je met jezelf

De antwoorden op jouw vraagstukken zijn vaak verrassend. Soms zeer confronterend. Ze zijn van onschatbare waarde. Jezelf beter leren kennen vergroot jouw effectiviteit en efficiency in uiteenlopende situaties. Deels werk ik met collega-coaches die mijn visie delen en deels doe ik het zelf. Als ondernemer en in vroegere levens als accountant en organisatieadviseur heb ik voor dezelfde vraagstukken gestaan. Mijzelf ontdekken is het meest waardevolle dat mij is overkomen. Ik twijfel er niet aan dat dit ook voor jou geldt. Dat gebeurt ongedwongen tijdens persoonlijke gesprekken, de periodieke ‘Bij Jansen…aan de keukentafel live’ en de masterclasses.

Bij Jansen… aan de keukentafel live

Tijdens deze avondbijeenkomst zitten tien tot twaalf ondernemers aan de keukentafel bij mij thuis. De helft van hen ken ik, de andere helft wordt als introducee meegenomen. We beginnen met een gezamenlijke maaltijd en we bespreken daarna vraagstukken die bij een of meer deelnemers leven en waarin hij of zij meer inzicht wil hebben. Door de diversiteit aan deelnemers komen er verschillende visies en meningen aan bod. De deelnemers leren van elkaar en er ontstaat een netwerk, waarin zij na de bijeenkomst nog regelmatig contact met elkaar hebben.